Teunesen zand & grint bv

 

Hoofdkantoor
Hoogveld 16
6598 BL  Heijen
Nederland

Vertegenwoordigd door
Directeur Fred Snel

Telefoon: +31 (0)485 512500
E-mailadres: info@teunesen.nl

KVK: 12023149
BTW: NL007752714B01

Tot Teunesen behoren
Teunesen zand en grint bv, Transport- en Handelsonderneming Teunesen bv, Belangengemeenschap Alanto bv, Alanto Pensioen bv, Kampergeul bv, bv Exploitatiemaatschappij De Peelhorst, Delfstoffen Combinatie Maasdal bv, DCM Exploitatie Lomm bv, CVI Haven Raaieinde bv, Lottummerwaard bv, Maasweerd Grubbenvorst bv, Limburgse Grondstoffen bv, van Oord Handel & Transport bv, L’Ensemble bv, Eurocem bv, Eensgezindheid bv, Teunesen Sand und Kies GmbH, Kieswerk Volbrockshof GmbH & Co. KG, Volbrockshof Geschäftsführungs GmbH, Teunesen Verwaltung GmbH, Gelinter Kiesbaggerei GmbH & Co. KG, Knappheide Kiesbaggerei GmbH & Co. KG, Gocher Berg GmbH & Co. KG, BVBA Carrière El Semme.

Webdesign
Bureau Vet, Boxmeer

Wettelijke vermeldingen, auteursrecht
De inhoud van deze pagina’s is auteursrechtelijk beschermd. Voor de reproductie van informatie of gegevens, in het bijzonder het gebruik van grafieken, teksten of afbeeldingen, is voorafgaande toestemming nodig.

Aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Teunesen doet er alles aan om de inhoud volledig en up-to-date te houden, maar kan dit niet garanderen.

Teunesen heeft geen invloed op de huidige en toekomstige vormgeving en inhoud van de gelinkte pagina’s. Teunesen is niet verantwoordelijk voor en geeft geen garantie over de inhoud, waarnaar door middel van hypertekstlinks of op een andere manier wordt verwezen.